Projektünk a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A Fabak Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A Fabak Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást elősegítő fejlesztése” című, GINOP-1.2.14-20-2021-00195 jelű támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra alkalmasnak ítélte.


A Fabak Kft. 68,71 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert a GINOP-1.2.14-20 Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázaton. A 98,24 millió forint összköltségvetésű beruházás az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Támogatás mértéke: 70%.


Vállalkozásunk a nyertes pályázat segítségével egy darab SCM Morbidelli CNC megmunkálóközpont és egy darab CNC Cutter VarioCut automata szabászgép technológiai fejlesztést eredményező új eszköz beszerzését valósította meg. Az új szabászgép gyorsabb, modern kezelőfelületű, egyszerűen programozható, mindemellett energiatakarékosabb. A CNC megmunkálóközpont lényegesen hatékonyabb azáltal, hogy emberi beavatkozás, anyagmozgatás nélkül történik a megmunkálás..


A pályázat befejezésének dátuma: 2022. február 3.


További információ kérhető:

Németh Pál Levente

Telefonszám: +36 70 771 1276

E-mail cím: info(kukac)fabak.hu

 

Dolgoznál velünk?

 

Ne habozz!