A Fabak Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A Fabak Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást elősegítő fejlesztése” című, GINOP-1.2.14-20-2021-00195 jelű támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra alkalmasnak ítélte.

Vállalkozásunk a nyertes pályázat segítségével épületenergetikai beruházási projektet valósított meg saját tulajdonú ingatlanon, melynek köszönhetően utólagos hőszigetelés, nyílászárók cseréje, korszerűsítése, a világítás energiatakarékos átalakítása, kazán és fűtésrendszer kialakítása, napelemes rendszer telepítése került megvalósításra.

A FABAK Kft. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A FABAK Kft. épületenergetikai fejlesztése 2018.” című, GINOP-4.1.2-18-2018-00198 jelű támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra alkalmasnak ítélte.

A FABAK Kft. 18,81 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP – Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázaton.

Dolgoznál velünk?

 

Ne habozz!