• A FABAK Kft. épületenergetikai fejlesztése

  A FABAK Kft. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A FABAK Kft. épületenergetikai fejlesztése 2018.” című, GINOP-4.1.2-18-2018-00198 jelű támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra alkalmasnak ítélte.

 • A FABAK Kft. épületenergetikai fejlesztése 2020

  Vállalkozásunk a nyertes pályázat segítségével épületenergetikai beruházási projektet valósított meg saját tulajdonú ingatlanon, melynek köszönhetően utólagos hőszigetelés, nyílászárók cseréje, korszerűsítése, a világítás energiatakarékos átalakítása, kazán és fűtésrendszer kialakítása, napelemes rendszer telepítése került megvalósításra.

 • A FABAK Kft. Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztése

  A FABAK Kft. 14,64 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP “Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című pályázaton.

 • Családbarát foglalkoztatási módszerek

  A pályázat keretében a munka és magánélet összehangolását segítő atipikus foglalkoztatási formák kerültek bevezetésre.

 • Csarnokavató ünnepség

  Újabb üzemegységgel bővült a faiparban tevékenykedő, jobbára bútorgyártással foglalkozó Fabak Kft. A több mint száz millió forintos beruházás uniós támogatásból, illetve önerőből valósult meg.

 • Kapacitásbővítő beruházás

  A FABAK Kft. 18,81 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP – Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázaton.

 • Pályaválasztás

  Évről évre igyekszem a végzős általános iskolásokat segíteni a pályaválasztásban. Nem az a fő cél, hogy mindenki kárpitos és asztalos vagy varró, szabász legyen, hanem örömüket leljék választott szakmájukban.